Kõ kövön...
"Bizony mondom néktek,
nem marad itt kő kövön,
mely le nem romboltatik
(Máté ev. 24.)
Nemzet támad nemzet ellen
Országok népe hadba lép
Éhínség pusztít
Döghalál arat
Hold se fénylik, már nap se ég
Gyűlölet gyúl a szívekben
Futótűzként szerteszét
És nincs többé hit
Ami visszatart
De tudd Ember, nem ez a vég
Hamis Krisztusok, próféták
Gyalázzák meg Isten nevét
Csodát ígérnek
A csodatevők
S elhiszi a hitetlen nép
Mikor a sátán prédikál
Ajkáról a hamis ígét
Sötétben élnek
Mind a bűnben ők
De tudd Ember, ez sem a vég
Bizony mondom, így kell lenni
Meg kell fizetni mindenért
De, aki erős
Akár a szikla
A vihar nem tépheti szét
És üdvösségre fog lelni
Kit a bűnös kishitűség
Kórja le nem győz
És hozzám, mint a
Tékozló fiú visszatér
Óh tudd Ember, az lesz a vég
(2008 december 30)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.