menni még bárhova.
ha tudsz nyelveket
nem gond az újrakezdés.
nem gond itt hagyni magad se.
el leszel majd szépen abban az egy-két
vagy több nyomorult képzelgésben
amikben
mint üvegen keresztül
(befőtt, amputált végtag, halott embrió)
látnak.
tényleg nem lesz neked gond
ott
ahol leszel
az újrakezdés.
úgy látod majd
mint üvegen keresztül
(befőtt, amputált végtag, halott embrió)
látnak
itt hagyott magad.