Üzletlánc
van egy bolt, ahová nem jár senki.
nem jár, csak a néni, aki nyitja.
nyitja, kapcsol villanyt, rak mosószereket,
szereket, műanyagtányért, poharat,
poharat a kirakatba, merthogy háztartási az a bolt,
a bolt, ahol leértékelt minden, talán ingyért,
ingyért van az áru, vagy egy találós kérdésre adott felelet,
kérdésre felelet, miért vihető, de az emberek kerülik a kereskedést,
kerülik, mert az emberek buták a végtelenségig.
a végtelenségig.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.