Születésnapomra
Negyvenkét éves lettem én
pofátlanság e költemény,
ahogy
kifogy
belőlem ihlet és zene
verset belőled képzene
lazán
faszán
e kéz, mely béna, tétova,
s nélküled nem jut el hova
a toll
hatol.
Tudod, harminckét évesen
még én is hittem tévesen
hogy ott
hagyott
a sansz és sanzon egyaránt,
hogy minden kar csak visszaránt,
s a gyom
lenyom.
Voltam részes egyetemben,
véled, s mással egyetemben
utat
kutat
az ember, bár ez mit sem ér,
a pálya hozzá úgyis visszatér.
Chat-el,
boot-ol,
világ hálóján rést keres,
hiányzik-e, ha részt se vesz?
Szavad
szabad,
akár enyém, mondd, mit akar ma,
feledném is belém marna a
Karma
karma.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Pannon Tükör, 2008.