A pusztulás anatómiája...
A liftben a falra firkálok
összekötöm madzaggal a kilincseket
benyomom a postaládákat
szívesen sétálok mezítláb gyártelepen
sóderen forró asztfalton
térképen nem jelölt utcákat keresek
például Turbina
törtem be garázsok ablakát
céloztam üres üvegeket távolról
a katonáimat pedig inkább eltemettem
ha kicsorbult kezükből a kard
vagy csonkán masíroztattam őket tovább
nem járok fogorvoshoz
nem festem a hajam
(köteg drót ledózerolt falban)
nem veszek új ruhát
a cipő divat kiakaszt
labor eredményeim nincsenek
csak akkor beszélek ha nem muszáj
Így minden a test reflexe marad
hétköznapi szimultán
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.