légyottak lélekvesztőiben eveztünk
gyakran váltótársakkal élveztünk
combok között lappad az éjjel
látomásaink nyargaló égboltján
viseltes mocskos felhők úsztak
egy farmerben pár hónapig
ráztuk meg családjaink pilléreit
virággal kezünkben éltettük
a színesedő fiatalságunkat
ittunk reggeltől estig tompán
bámultuk a nem mozduló jelent