Berúgás helyett (javított)
kamaszkoromhuszonnegyedikévébenavalóságellen-
érveimegszűnteklétezniebbencsakazakellemetlen
hogyjövömrőlalkotottillúzióimtüzelőanyagként
funkcionálnakvágyaimelégetésébenígyegyébként
biztonállíthatomhogymárnem
jutok arra a toronyra fel
amit az a bizonyos Eiffel
tervezett ember végzett Isten
meghágni Őt esélyem nincsen
nagyapám inni mástól kellett
tanulni tovább munka mellett
nem megy a poézis híres sem
leszek-e még férjed Kedvesem
-kurvaélet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.