Az afrikai síkságok növényevõi
1
A barátnőm lefeküdt Sheryl Suttonnal.
Miután végeztek, ittak valamit.
Sheryl fél óra múlva megbánja az egészet, de ebben a női műfajban
szerencsére nem lehet befejezni semmit.
2. Nem lehet kilépni a sugárzásból. Tejet melegítek. Pohárba öntöm a
nőnek. Most nem rángatom elő a családomat, csak magamból
dolgozom. Mint egy állkapocs, olyan vagyok.
Ideges lesz és provokál. Nem megyek bele.
3.
Természetfilmeket nézünk. Mindig a zebráknak drukkolsz, pedig én
viselem a gondod. Öreg vagy, hiszen sokat olvasol. Az állatok esznek.
Be kéne tanulnom egy- két taktikát: lehetőleg mozgóképről.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.