Napéjegyenlőség
az alkalmat várom.
libabőr kabátom szárnyát csapom félre,
töltényheveder előtérbe,
kezem rántásra kész,
tűzre olaj, serpenyő, panírpisztoly-párbaj,
köztünk sínpár,
mozdonytakarásban, kocsitakarásban,
villanásnyi rés, kocsitakarásban,
villanásnyi rés, kocsitakarásban,
aztán senki a túl felen,
se ember, se szalon, se város,
ősz lett, vége az idénynek,
az utolsó vagon,
hülyén kattog a síneken.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.