volt amelyik három napja nem evett
én meg három napja csak iszok hol
sokat hol keveset rázva nem keverve
vonattal rázatom magamban minden
amerikai filmben azt hallani élje ki
magát az ember az egyetemi évei
alatt velem most az a baj hogy
hosszú szünet után harminc
évem hatalom de nem tudás
ott folytatom ahol tíz éve abbahagytam