Belsõségek
(klisé)
Szokás szerint rohansz előre,
engem megállít a hangzavar -
sikoltoznak, szörnyülködnek,
- nem is volt vén, nem értem,
leugrott, képzeld, mennyire
magasan is van az a a tizedik,
persze, hogy gusztustalan
volt, szétkenődve a betonon,
aztán az a sok vér, meg a
belsőségek - a hentesnél
beszélnek ilyeneket, néha
főzés közben, tudom jól,
most voltam oda, és azt az
egy kiló májat szív nélkül
kértem.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.