Ez ige(n)
(záporban)
szeretkezés hajnalban, aztán szeretkezés
kávéval, amennyi cukorral kéred, pereg le
rólam a mosoly - a fényben fehérebb
felhő béget - megint fekete foga harap
le egy szeletet a mégből - fékpofák
vigyorognak ki a kerékből, ügyesen
hass, dörzsölj, melegedj - hol a
kávém, pofonnal kérem, zsebkendővel
és tollal, hogy hadd folyjon ki, utána
fel a kabáttal - letárgyalt és levetett
reménnyel szeretkezés - anyaélet ez:
tisztísd ki a cipőd, vacsorázz, hamm,
megeszlek - persze, ölellek, amúgyis
itt estem- meg, kergetőző, hajnali
szeretkezésben, Istenem, most vagyok
omni
potente
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.