november rain
hogy mit hiszel
körül
az éjszakai fények súlya
mint a hegyekről leszivárgó jég
átlépsz magadon
egy lényegtelenné vált árulás
következményeként
megvonod a nyugalmat
pedig
feltérképezett világ ez így is
ismeretlenül terített száraz
falevelek az úton
a nyár
beléjük sajtolt elvárásaival
így most
a humifikálódó levélnyelek
ígéretnélküli önmegvalósításában
azt mondhatod száraz
azt mondhatod steril
de korántsem
csak éppen mélyről
egészen mélyről
átértékelődik az idő
akár egy kanalas gém csőrében
az aktuális halál
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.