Virágok nyílnak lelked-
ben, ha jó vagy
anyám navigálta így
tört hajómat
szivárvány tűzfelhők
vonzáskörében
s elsüllyedtem a fény
árnyékölében
Ma is így él, s így éltet
könnyezüsttel
a "légy mindig jó"
mennybeszökő füstjel
mementóként
míg a kőtömbpillanat
vert csendje foglyul ejt
s elföldel a nap