Sáros szív (a legrohadtabb)
Lehet, hogy tévedtél,
ez a kor nem az érzékenyeké.
A legszentebb dolog is besározódik,
ha az ember a szíve szerint lép.
Vasárnap van, a templomig jutunk,
a mennyei áldást, mint cukros kis parát
úgy hordjuk haza.
A szentimentalizmus nulla foka.
Kiábrándulni fölösleges, mert ha van
kezdőlökés, az már félsiker.
Csak semmi összekapaszkodás a sárral.
Ha tisztulsz, áss le a gyökerekig,
mintha vágyaid súlya volna ez az egész.
Mert mindegyik megtalálja számításait,
és ami elkészül, a legvégén elbocsát.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.