Adam vagyok
Adam vagyok, a költő,
Kinek híre elsöprő,
Azaz kisöpörnek mindenhonnan,
Nem kapni versem a boltban.
Adam vagyok a rettegett,
Kit sok nő tönkre tett,
Becsapták sokszor a szívem
S befeketítették jóhírem.
Adam vagyok, a kedves,
Az egyetlen hősszerelmes,
Ki tűzbe megy a lányért,
A szerelemért s a boldogságért!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.