Csillagrobbanás
(AM.születésnapjára)
Kit dicsér a "mű", kié volt az érdem
Ki álmodott rólad lázas hajnalon
Sóvár Férfi-szó glóriát font érted
S megformált a Nő: légy, mert akarom
Édes titkok, örök mulandóság ez
Csillagrobbanás bennünk az ünnep
Fénykoronája tűnő délibáb lesz
Bércre hágó porszemnyi létünknek
Mert küldetés az, hogy VAGY, s eszköz az élet
Tőled függ percről-percre minden része
A küzdelem ad mentséget, vagy érvet
A nyerskőből faragott egésznek
Még körötted milliónyi Nap kering
Mit számít, hogy elhullnak az évek
Ha az a boldogság szárnyverése mind
S holtig tartó szédült lánggal éget
2008 szeptember 01
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.