A fal,mint álom
A fal szokásos szegletén
hol a legtisztább az út,a szín,
magával visz a fehér..
..s bőröndömben bőröd él.
Érkezem,várj csendesen,
de el ne aludjon a kéz
ha gyertya alszik ágyamon,
mert kezedben a súly,a kély.
Ha elmúlik a vágy,a nyál,
viasz pereg lábadon:
..a falfehér csak vár,csak áll,
s én Dali vagyok vásznadon.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.