Mr. Banks Mary Poppinshoz
Mary ejhaj, Poppinsom a szél hoz,
de nem ám emeletes brit gépjármű,
piros testű, polgári, elfogadott,
dafke esernyő!
Ki se Bentleivel, se undok bocskort
húzva tünik ki a londoni sztríten,
el nem födi jampec, se csöves külcsín,
büszkén, diszkréten
járhat. Nem tesz kivagyi gesztust gőggel
s álszerényen se. Mary, bírd szusszal,
hagyd esernyőd, járj közép aranyútján
és gyere busszal.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.