pár hónapja minden reggel azon
mosolyogtam hogy a felüljáró
oldalkorlátjára oda ragasztottak
egy transformers logót
nesze semmi fogd meg
mostanában észre se veszem
pedig ugyanoda van ragasztva
valamikor eszembe jutott
a múlt héten hogy már ezen
nem mosolygok és
megbizonyosodtam felőle
ott van és akkor
újra elmosolyodtam