Vasalt égen lángkarikák
Új ünnepre vár a világ
Új ünnepre, csalfa lázban
Önmagától meggyalázva
Önmagától bűnbe esve
Félig élőn, kihült testtel
Félig élőn, félig holtan
Öntestében elhantoltan
Öntestében buja sarja
Ősi vérből újra sarjad
Ősi vérből egy új világ
Egy új világ, vagy milliárd