A. örök
„az évek jöttek, mentek, elmaradtál.”
megbénul a billentyű az ujjaim alatt,
ha a kettőnk közötti szálról kezdek írni.
s járni kezdettek a betűk. a sor megszaladt,
a gondolat miatt. te szálad is belefonom. így ni:
régen láttam barátom arcod kontúrját.
milyen volt régi szőkeséged nem tudom már.
ekkor megrohant egy érzés. féregként fúrt át
lelkembe a gondolat: „mentek, elmaradtál”
emlékeimből már, elfakult versek lesznek.
neved is pont csak egy rímhez lesz elég, vagy más
képhez használom majd. a versbe téged teszlek
emléknek: "barátként élsz, s uralkodol András".
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.