Plázaszéli pletyka
Plázaszéli pletyka, tán nem is vallomás.
Fölényeskedhetnél, de úgyse hallja más.
Porszívózol inkább, amíg a gép kimos.
Tudom, a régi szennyes, emléknek is kínos.
Ami pecsétes bennem, te azt subickolod.
Odébb gépek búgnak, itt nincs elektromos
készülék. Itt bennem. Csak halk tengerzúgás.
És nincs csillogó ablak, sosem volt bölcs tudás.
Éles szilánkok vannak a szép tükrök helyén.
Szétmálló rongy a vállon, sohasem bőrmellény.
Óvatosan érints, apályos tenger vagyok,
kincsnek rossz rejtekhely, égnek túl csillagos.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.