Itt járt Vincze tanár úr
Itt verte szét dobjait Kőszegi
Itt sétált Pilinszky, Tandori
Itt zsidózott Kolompár Lajos
Itt döcög azóta is a villamos
Cserfes macskakő, valamit elárul
Itt járt Ő is, a Vincze tanár úr...
Mutatóujjára ezer szem fókuszált
Istenem, hogy szerettük a kémiát
Itt élt Mancika, ki egyszer eltévedt
Itt nem élt Attila harmincöt évet
Itt várt igaz szavakra Dömdödöm
Itt írta Márai: Elég volt, köszönöm
Cserfes macskakő, valamit elárul
Itt járt Ő is, a Vincze tanár úr...
Mutatóujjára ezer szem fókuszált
Istenem, hogy szerettük a kémiát
Itt tanult focizni Puskás, Budai...
Itt kerekedtek VV Anikó szilikonjai
Itt volt a szomszéd nem kívánatos
Itt döcög azóta is az ötvenhatos
Cserfes macskakő, valamit elárul
Itt járt Ő is, a Vincze tanár úr...
Mutatóujjára ezer szem fókuszált
Istenem, hogy szerettük a kémiát
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.