Szerinted...közöd.....
(Flóra 10. születésnapjára)
Haragra gyúl, ahogy meglát
Szeme villan, döf, leterít
Fondorlat, cselvetés nem árt
Könyörgés, harag sem segít
Kérdezhetek tőle bármit
Egyet hajt: Szerinted?...Közöd?
A válasszal csínján bánik
Mindig falakba ütközök
S lecsap rám, mint egy nagy menő
"Kivénhedt" bunyós a ringben
Mintha én lennék, és nem ő
Egy tízéves görög isten
Ki a bölcsek kövét hordja
Mikor a lábamról levesz
Megszédít bájos mosolya
Én magázom, ő meg tegez
Ráhagyom, bár nincs rá okom
Építsen tornyot, hegyeket
Várni fogom a várfokon
Felnőttként is e gyereket
Ő jön, rám néz, majd üdvözöl
S kezdjük újra a szerepet
Rámkacsint..szerinted?...közöd?...
Hát így szeret, s így szeretem
2008 február 10
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.