Ezen a napon
Ezen a napon
semmi különös nem
történt
csak elszakadtam.
Most kellene, hogy
folytatódj bennem,
nem számít milyen
alakban hisz annyi
lehetőség van és
fölösleges lenne
azonosítani magam.
Innen már te vagy és
az értelmezés szubjektív.
A megcsavart hurok lehet egy
végtelen jel és a derékszögben
egymást átfedő két vonal akár
kereszt is.
Soha nem fontos, hogy
hol találkozunk, a lényeg…
lényegtelen.
Ezen a napon
semmi különös nem
történt
csak elszakadtam.
Kék semmi gyöngyök
felfűzve sehova.
Te is csak valahol.
Én meg itt szétszórva
kitudja hány darabban.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.