terek
1.
a kultiplex női mosdójában
bezárható az ajtó a szeparékon
azért fontos ez mert így elgörbít
hetem a szemüvegem miközben
rálépek mert timike lovagol rajtam
ez egy vállfaja a lovacskás játék
nak amit gyermekkorunkban
játszottunk örömmel – lefogadom
hogy a kultit az ilyenek miatt
bontják le – ne játszhassanak
a felnőttek
3.
viktor teljesen meg van örülve
ezt nem hiszem el a kultiplex
lépcsőjén neki áll főzőcskézni
inzulinos fecskendőt élesít
és a tilos rádióból kilépőkkel
mit sem törődve beadja magának
nem normális de legalább be
tépett
4.
csomi annyit ivott hogy kitiltották
a kultiból hogy csinálhat ilyet
hogy az udvaron seggrészegen
a pulttól 5 méterre felhúzott
szoknyával leguggol pisilni mert
kell
5.
dóra hív szilveszter elmúlt
a kultiban hajnali négy - sír
megtalálta a tévé tetején
felejtett fényképezőgépet
amin egy pucér timikével
fényképezkedek búcsúzik
boldog újévet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.