ma este meglátom hogy
lent hever a földön egy
hullámcsatt a kombino padlóján
oda megyek érte két lépés
és felteszem az ablak peremére
a polcra vagy a helyére
a villamoson aztán vissza
támaszkodok a szembe polcra
a helyemre – hát hülye ez
mondod ha ott vagy oldalt
pillantok de csak egy idegen
lány áll ott mosolyog de nem
te vagy mért éreztem otthon
magam elbambultam biztos