Hadd legyen...
Magunk vagyunk egyben a múlt és ajelen.
Múltunkkal együtt élünk a jelenünkben.
Gyerekeinké, unokáinké a jövő,
a gyönyörű csodát, az életet tovább vivú!
Szemeik ragyogásában, szívük dobbanásában,
minden őszinte érzelmük, példaadásunk benne van!
Kötelessége mindenkinek ezeket vinni tovább!
Hadd legyen még nemesebb és tisztább az egész világ!
Hadd legyen olyan a világ, hol nem nyer teret a gonosz és a rossz!
Hadd legyen olyan a világ, ahol minden nap mindenkinek csak jót hoz!
Hadd legyen olyan a világ, ahol csak a szeretet uralkodik!
Hadd legyen olyan a világ, amilyenről szerető szívünk álmodik!
Halász István
Pestszentlőrinc, 2007. november 25.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.