Forradalom?
Ellenforradalom?
De milyen forradalom
ellen forr a dalom?
a nép
szavaz
ás
magának
sír
gödröt
keresi a választ
ás tovább
nehezíti a döntést
jobb híján
marad a jobb
bal híján
marad a jobb
élet reménye
egyre fogy
bal-jobb bal-jobb
a katonák menetelnek
az évek
alatt összeomlik
az ország nincs többé
tisztességes magyar
ázat