Egy meztelen nyakszirt
s egy vad vállkiszögellés
csupaszon ragyog
a rideg holdfényben.
Eltompulva fekszik
a kráteres sötétségben.
Az égről nézem
ahogy kidagad az éjszaka
lüktető vénája
homoksima homlokán.
Gyöngyözik testén a vágy.
Én is akarom.
Akarom, akarom, akarom.