Beszéltem a szívemmel
"Szívem bőven látott
bölcsességet és ismeretet..."
(Pr. 1/16-18)
Beszéltem a szívemmel
Mi a bölcsesség ára
Mit felfog az agy,-s megért
S nem visz el a halálba
Búvó csend a bölcsesség
Önzetlen, nagy szerelem
Másokkal megosztozik
Kincsein, hogy több legyen
A tudás lázad, zajong
S hogy túllépjen önmagán
Csak azt kutatja az agy
Amit sohasem talál
Beszéltem a szívemmel
Ha tudásra szert tennék
Nem azt nézném, ki vagyok
Hanem, hogy ki lehetnék
S mi jut ebből ma nekem
Magamat nem áltatom
Bölcsességből a mosoly
Tudásból a fájdalom
2007 november 19
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.