kupi
(pion istván figyelmébe)
elbotlott a felhő
talán még el is esett
esetleg sírva is fakadt
lentről úgy tűnt eleredt
milyen lehet egy vers
ezzel a címmel?
elbotlott a felhő
a címke lényeges
ez nem kizárt hogy gyerekvers
számomra ebből csak annyi érdekes
hogy nem írok ilyen fajta szövegeket
ellenben vannak akik írnak egészen hasonló
névvel mint amilyennel én is rendelkezem
mért számit ez egyáltalán?
a nemzeti tankönyv kiadó válalat egyszer megkeresett
lakáscímet egyeztetett
kicsit átejtve éreztem magam aztán hogy
kézhez vettem levelük miben
az elbotlott a felhő cimű
költeményemet kérték általános iskolai könyvükbe
megjelentetni
a harmadik nevem sándor
ezért például különbségtételnek is használom
te attól még ne sanyizzál le ha kérhetem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.