mily csodakék mosoly! micsoda egy oldal!
elgyengült vebbrózer. hátterében jó dal
szól - indulót dobol. igen. vár valahol
téged is valami: vonat vagy karambol.
minden gomb kómába visz. vagy hátéemel.
előbb égbe döngöl. később porrá emel.
elszorul a torok? akad a dugattyú?
emíl címünk: porból. kukac. porrá. pont. hu.