Karrier történet
( Tanmese felnőtteknek )
Ő volt köztünk a "legkisebb"
Hulló csillag égi cseppje
Egy maroknyi vézna kölyök
Bokrok alatt, mint a cserje
Megtanulta, hol a helye
Ha szólt a síp és sorbaállt
Nem tülekedett senkivel
Posztra, rangra még sose várt
Ma ő köztünk a "legnagyobb"
Trónt ül fenn a csillagokon
Ő néz le ránk e maroknyi
Cserjéből égig nőtt bokor
Ő mondja meg, hol a helyünk
Ő fütyül, mi sorbaállunk
Kegyeiért tülekedve
Posztot, rangot tőle várunk
Hiszen ő (lett) a barátunk
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.