Szem, szó, szív
Kell, hogy láss, szólj, érezz
Ember vagy
Hús-vér szült fenség ez
És örök
Mert porból porrá csak
A test lesz
Még a lélek szárnycsa-
pása visz
Nyitott szem
Kell, hogy végre lássál
Igaz szó
Amit mindenki ért
Tiszta szív
Hogy több légy másnál
Nem magadért
Mindenkiért