A szív zenél csak
Bakancsos dalaim
Ölelik a csendet
A mindenből
Most semmivé
Árnyszaggató fénykörök
Vajúdnak
Húlló szavak
Búvó verssorok
Ízeit forgatja a szám
Szépség ez
Vagy szörny
Felfoghatatlan
Hit és közöny
Minden szakasz
Minden rímdobbanás
Megszüljem őket?
Minek?
Hamvassza tűz öl
Ringassa
Világtalan világ
Maradjonak meg
Hal(l)hatatlannak
Örök vágyként
Csak magamnak
A késői ébredéshez
Még az enyészet
Élteti
Az életbe úgyis
Belehalnak