Simogat
Fényillat, félhomály,
földszagod simogat, málna tál,
nekem most már a napokat kellene
félni amikor veled, hogy egyszer
bármikor még visszahozhasd
ezeket a verseket
hogy például vasárnap a szerelmes,
fák, csók, vízszintesen napfény,
péntek a vadorzó, sötétfülke falnak szögülve,
hétfő a kalandoros, fénymásoló, csattog hang,
vagy hogy például kedd délelőtt vidám,
délutánra vaskalapos,
verskalap verseidbe.
Ugye megengeded hogy így szólítsalak?
Olvasztgatom magam
magunkkal egybe,
miközben lassan álmos pilledt szemhéjjal
lépek be újra és újra testünkbe
ágyunk vetni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.