Chanson
Álmaim erdel-yében magasra nőnek a fák
Suttogva beszélgetnek és vezetnek – át ezen
a sötét éjszakán.
S a lombok dalokat énekelnek hozzám.
Álmaim erdel-yében folyton esik az eső.
A ködön át bársonyt és zöld manókat látok.
Mosd át mindazt a lelket,
melyet most látok és elvesztek.
S a lombok dalokat énekelnek hozzám.
Szívem birodalma álmaim erdel-yében lakik.
A fák magasra feszítik és szaggatják
lelkem árnyképeit.
Csillagok világa egy gyönge nő testében.
S a lombok dalokat énekelnek hozzám.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.