Amit ránk hagyott...
Buszváró, kényszerű alkalmi kégli,
jobbról a szélen bódés telefon,
ha zordul esőtől, fagytól védi,
elgémberül a viharvert padon.
Közel a sarki oszlop, oda-vissza,
kivert kutya rég, furcsán imbolyog,
laposból maradék életét kiissza...
Semmi és minden amit ránk hagyott.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: -, -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -