séta
vastag ágon ülök a ringatozó szélben
nézem mi alattam elterül mást nem
tehet és én sem
a fejem azon töröm, hogy kerültem
a szélbe ágon ringatozni alattam
világom egésze
egész mit láttam és látni fogok
minden mi létező én ringok fölötte
az ágon a szélben
kicsit meguntam ezt az állandó
ringatózást nem esik nehezemre
elrugaszkodni
a szélbe szállok az ágról körülöttem
egész világom terül el megváltozott
perspektíva köszöntöm
éljen! szállok a szélben ez már jobb
fölöttem a homályban egy ág
ringatott
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.