TV
Vasárnapi kikapcsolódás
Stahl Dzsudi kavarja a kását
Ránézésre, nem adnám a kutyámnak
A másikon a Jackpotot várják
A szereplők mindenhol vidámak
Ha esik, ha fúj
Ismétlés, vagy új
Mindenki örül
A képernyő mögül
A harmadikon a rabbi énekel
A templomban nyílván hangzatos
Amott, a lungodrom sem érdekel
A beszédjük, nekem zavaros
Ha esik, ha fúj
Ismétlés, vagy új
Mindenki örül
A képernyő mögül
…és itt vagyok én! Kinek mindezt be- adják
Ingyen van most már, hát ne szóljak semmit
Bombázzák az ember elfáradt kisagyát
A saját sirámom… nem érdekel senkit?
Ha esik, ha fúj
Ismétlés, vagy új
Mindenki örül
A képernyő mögül
De megvan a megoldás, a fantasztikus ötlet!
A távirányítón egy piros kis gomb
Most végleg kikapcsolódom belőled
A történet végére így kerül pont!
Ha fúj, vagy ha esik
A tévé lecsendesedik
Végre én is örülök
Pedig ugyanott ülök!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.