Valami fény
Az szörnyű bűn ha éjjel oldaladon fekszel
isten nem lát akkor szemtől szembe
kis vacokba gyűröd magad s véded nagyon
egyetlen kincs kezed alatt szived
és a szívben lomhán gondolkodó sejtek
nyomják át a vért a kézbe hogy csak védje
alakja sem szív már inkább mint egy gyurma
hogy az összes szín van egy gombócba gyúrva
hát ma csakazértis hanyattfekve alszol
kezeid kitárva pihennek az ágyon
és vársz és várakozol hogy reggelre talán
megindul ott belül és lyukat üt a falán valami fény.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.