Aznap---virtuális halálod
napján láttalak először
nem virtuálisan
a hetes buszon utaztál
a Bartók Béla úton
én a busszal párhuzamosan
haladó villamoson méláztam
mikor föltüntél zöld kabátodban
pillantásunk találkozott egy
rövid időre az ablakok
keménységén áttört a
magány és valami fura
idegenség vagy a tárgyakba
kapaszkodó megátalkodottság
haladtunk akkor együtt.