Add Uram!
ADD URAM!
Uram, ne Engedd, hogy Néped szomorkodjon,
Ne Engedd hogy rosszra - rosszal válaszoljon!
Segíts most bennünket, hisz olyan nagy a baj,
Hozzád elhallatszik a sok fájdalmas jaj.
Add Uram, hogy találjunk majd helyes utat,
Ne Engedj kiszáradni éltető kutat
Mely szomjunkat oltja, ha kevés a kenyér,
Ilyenkor minden korty mannával is felér.
Gyűlölet Szeretetté váljék Általad,
Higgyük azt hogy a kézfogásunk megmarad
Becsület igaz zálogául, mint pecsét,
Mikor megfogjuk majd embertársunk kezét.
Add Uram, hogy Békesség lakozzon köztünk,
Ne Engedd tovább, hogy mindíg gyűlölködjünk!
Zirc, 2007. 09. 07
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.