visszatérés
szakállasan loboncos hajjal tûnt elõ
mint Lennon az ágyriport idején
túlszép dolgokról zagyvált rá se hederítettek
erre száraz lábbal átkelt a folyón és vízbõl bort kreált
riporterek sereglettek köré napokig nyilatkozott
a késõesti háttérmûsorban megelõzte az alkoholista anyagyilkost
késõbb segédszerkesztõi állást kapott egy kereskedelmi csatornától
aztán egy bulvárlap külsõs tudósítóként a Közel-Keletre küldte
végül ráuntak elfelejtették elege lett ma remete
az otthon ellesett fogásokat kamatoztatja
egy somfa-bokor alján üres fakereszteket farigcsál
mélán mosolyog magában mint a zavartelméjûek
idõnként nagyokat legyint és egy-egy hegyeset sercint maga elé
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Árgus, 2003/8
Kötetben: Menedékidõ (antológia) (Budapest, 2004)
Kiadó: Accordia