ma éjfélkor értettem:
lehet hogy tudom mire vársz?
a felület- valami más
ott már nem ér.
nálad a titok
s hogy felejtetted...
hogyan hagyhatnálak el hagyhatsz ha egyszer
benned élek. fekete szemed beszippant
fehér mosolyod tart éber
ki-kikukucskálok
szürke fejedből.
tested takar.
talán tévedtem
nem az égben
földön szeretnék boldog.
szeretet szerelem nélkül nagyképű is voltam
nem tudok.
levegő. létezés ami vele ír.