férfinek lenni…
nincs lelkiismeretfurdalásom. mert mindig te fogsz. úgyis te fogsz elmenni.
mint most is.
csak úgy teszel mintha... pedig a valóság mégis.
mert te vagy az, aki a sok apró gyöngy között úgyis mindig a szélsodorta cicakakit látod meg.
és felmutatod boldogan, hogy: győztél!
így mindig. mindig te fogsz győzni. mert a cicakaki hiába minden. úgyis bekerül.
mi vagyok én a szélhez képest?
most látom csak. hogy én mindig a fölöttem állókkal szemben
egy fokkal
alacsonyabbnak látom magam. talán igen. férfinek kéne lenni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.