Csonka lenne
Milyen furcsa ma a Hold
Különösen így szemüveg nélkül
Csonka lenne, de kerekké szépül
Milyen furcsa ma a Hold
Nem jöttél velem, egyedül vagyok
A meleg vízbe jól el vagyok
Miután ezer métert letudtam
A meleg vízben egyedül vagyok
Meleg az este, sétálni megyek
Sörözni fogok, nem egyedül, veled
A torkomnak már úgyis annyi
Sörözni fogok az este veled
Ajánlás
Itt mindenki olyan szörnyen komoly
Mintha nyársat nyelt volna egy szobor
Mára vége a depressziómnak
Én már nem vagyok annyira komoly
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.