utolsó szöveg (3.0)
(gpgy nek)
az E412 dioxinokkal fertözőtt példányai rákot okozhatnak
a cigaretta egyes alkotoelemei rákot okozhatnak
az alkohol fogyasztás járulékos megbetegedései rákot okozhatnak
a napfény huzamosabb élvezése rákot okozhat
a jármüvek által kibocsátott mérgek rákot okozhatnak
az ivovizbe kerülő szennyeződések rákot okozhatnak
az anya szervezetén keresztül a csecsemő testébe kerülő
káros vegyületek rákot okozhatnak
vonnegut szerint a földön burjánzó emberi populáció
a bolygónak okoz rákot
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.